en_US

MENY

Bolagsfakta

BAKGRUND

Wåhlin Arkitekter startades 1994 av Per Wåhlin som en satsning på innovativ och nutida arkitektur. Vi sysselsätter mellan 10-15 personer och arbetar brett med allt från äldreboende till köpcentrum, bostäder, butiker, kontor, villor och inredning. Företaget arbetar dessutom med restaureringar, ombyggnader och renovering av offentliga lokaler. Alla typer av uppdrag gör oss engagerade och motiverade.

KOMPETENS OCH SAMARBETSFÖRMÅGA

Wåhlin Arkitekter står för erfarenhet och kreativitet. Vi arbetar med projektering i alla dess skeden, och som arkitekter tar vi gärna på oss rollen som konsultsamordnare eller projekteringsledare. Vi tar gärna ha den rollen om våra kunder vill eftersom vi anser att det ger bra kontroll och överblick över projekteringens alla delar; en bra bas för att kunna utföra ett fullgott arkitektarbete anser vi.

Vi anser också att ett projekt i högsta grad är beroende av ett smidigt arbetssätt och förmågan att kommunicera på rätt sätt. Vi har som ambition att i varje projekt skapa en bra grund för ett gott samarbete i hela kedjan från arbetsledaren på bygget och till beställare/brukare. Ett bra resultat kommer inte av sig själv utan uppstår ur bra teamwork, tydliga mål, noggrannhet/rutiner, kunskap, lyhördhet och hårt arbete. Och utifrån ett glädjefullt arbete!

MER ÄN NOG OCH RÄTT LEVERANS

Vi har en ambition att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar. Oftast lyckas vi med det. Vi ser nya möjligheter där kunden kanske inte trodde att det fanns några. Och sist men inte minst: Vi är noga med att leverera det som kunden vill ha, och i rätt tid. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO.

Bolagsnamn: Wåhlin Arkitekter AB

Organisationsnummer: 556491-1500

Säte: Stockholm

Företagsform: Aktiebolag

Revisor: Conseil Revision AB,  Niclas Adersten

Bank: Södra Dalarnas Sparbank

Skatt: momsregistrerat, F-skattsedel

Kreditvärdighet: Trippel A

Omsättning: 17 365 000 (2017)

Anställda: 11 anställda (2017)

Startår: 1994

Kvalitet: Kvalitetcertifierade enligt ISO 9001:2008

Miljö: Miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004

Certifieringsorgan: AAA Certification AB/A3-cert.

Medlemskap:

PAR Arkitekter

Svensk Teknik och Design, STD, www.std.se

Nordic Council of Shopping Centers, NCSC, www.ncsc.se