Om Wåhlin Arkitekter

BAKGRUND

Wåhlin Arkitekter startades 1994 av Per Wåhlin som en satsning på innovativ och nutida arkitektur. Att ha en bredd i uppdragen ser vi som en fördel för våra kunder. Vi är mellan 10 och 15 medarbetare som arbetar med allt från äldreboende till köpcentrum. Företaget arbetar dessutom med restaureringar, ombyggnader och renovering av offentliga lokaler. Alla typer av uppdrag gör oss engagerade och motiverade.

KOMPETENS OCH SAMARBETSFÖRMÅGA

Wåhlin Arkitekter står för erfarenhet och kreativitet och vi arbetar med projektering i alla dess skeden och med alla typer av byggnader.
Vi anser att ett projekt i högsta grad är beroende av ett smidigt arbetssätt och förmågan att kommunicera på rätt sätt. Vi har som ambition att i varje projekt skapa en bra grund för ett gott samarbete i hela kedjan från beställare till brukare. Ett bra resultat kommer inte av sig själv utan uppstår ur bra teamwork, tydliga mål, noggrannhet/rutiner, kunskap, lyhördhet och hårt arbete. Och utifrån ett glädjefullt arbete!

MER ÄN NOG OCH RÄTT LEVERANS

Vi har en ambition att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar. Oftast lyckas vi med det. Vi ser nya möjligheter där kunden kanske inte trodde att det fanns några. Och sist men inte minst: Vi är noga med att leverera det som kunden vill ha, och i rätt tid. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO.

Bolagsnamn: Wåhlin Arkitekter AB

Organisationsnummer: 556491-1500

Säte: Stockholm och Dalarna

Företagsform: Aktiebolag

Revisor: Conseil Revision AB,  Niclas Adersten

Bank: Södra Dalarnas Sparbank

Skatt: momsregistrerat, F-skattsedel

Kreditvärdighet: Trippel A

Startår: 1994

Kvalitet: Kvalitetcertifierade enligt ISO 9001:2008

Miljö: Miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004

Certifieringsorgan: AAA Certification AB/A3-cert.

Medlemskap:

PAR Arkitekter

Innovationsföretagen, www.innovationsforetagen.se

Nordic Council of Shopping Centers, NCSC, www.ncsc.se